Připojte se k oslavě 5 let od vydání hry BLACKHOLE. Českému titulu, který změnil život nejen týmu FiolaSoft, ale zrovna tak celé produkci Indiana. Přinášíme vám exkluzivní dokument ze zákulisí, který mapuje vývoj této hry od prvotní myšlenky až po vydání hry na Steamu. Zjistíte, jak se tvořil základní koncept, hudba, co ovlivnilo hratelnost a prožijete si jak smutné chvilky, které nastaly při vývoji, tak i ty veselé.

Na tento dokument jsme velice pyšní. Původně byl v rámci sběratelské edice slibován pouze 20 minutový krátký časosběr, ale vzniklo něco daleko hodnotnějšího. Po pěti letech jsme se rozhodli věnovat tento dokument všem.

Zjistíte, čím si celý náš vývojový tým prošel za celou dobu. Jaké překážky stály před samotným vydáním titulu a zda byl projekt nakonec výdělečný. Speciální 70 minutový dokument byl do teď přístupný pouze ve sběratelské edici, obsahuje velmi detailní informace a doposud nevídané záběry.

Pokud vás zajímá, co všechno stojí za příběhem hry. Jak se designovaly úrovně. Jakým způsobem se vymýšlely hádanky a proč je vlastně hra více hardcore, než jsme chtěli - tohle je film přesně pro vás!

Děkujeme všem, kteří z komunity podpořili sběratelskou verzi hry, věříme, že tento příběh o vývoji nyní nadchne pro naši tvorbu ještě více lidí.

Budete se dívat s námi? Premiéra dokumentu je ve čtvrtek 27. února od 20:00 přímo na YouTube Indiana, kde na vás bude čekat celé FiolaSoft Studio na chatu.