Doufám, že nejsem jediný, kdo v naší komunitě sleduje nebo sledoval anime. Pokud ano, tak se omlouvám, že se zde budu bavit o vám nic moc neříkajícím žánru. A ti ostatní jistě znají Attack on Titan. Však víte, obři ničí město a jediný, kdo je dokáže zastavit, je četa vytrénovaných létajících vojáků. Obry, nebo spíše Titány, jde zabít pouze seknutím do zátylku. Zde mají totiž prodloužení mozku. Ti, co anime znají, si určitě říkali, že by bylo naprosto boží mít hru, díky které by se mohli stát vojákem, jako byl Eren.

A ano, takové hry vážně existují. Já osobně jsem například hrál prohlížečovou verzi hry. Byla těžká, ale dala se naučit. Dále existují verze na Xbox a i na Steam. Nyní však na trh přichází Attack on Titan 2. Hr má oproti těm předešlým mnohem lépe propracovaný příběh. Ten se bude odehrávat v druhé sérii již zmíněného anime. Nabízí vylepšené mechaniky a vylepšené protivníky.

A kde že si budete moci hru zahrát? Téměř všude. Dostupná bude na PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a na Steamu. Co se mi ale předem na hře nelíbí je to množství obsahu, který si můžete dokoupit. Na stránkách vývojáře již dnes můžeme vidět rozpis toho, kdy a jaké DLC vyjde, ale pouze do konce dubna. Zatím je jich na stránkách 33. 

Napište nám do diskuze, zda jste anime viděli, nebo dokonce i nějakou z her se stejným principem hráli a co si o tom všem myslíte.