Minulý týden vývojáři z Crystal Dynamics rozčílili mnoho fanoušků, když vyšlo najevo, že Spider-Man se připojí k superhrdinům v Marvel's Avengers, ovšem výhradně pro konzole od Sony. PlayStation získá i další exkluzivní obsah, včetně speciálních komunitních výzev nebo kostýmů. Sony ale není jediná, která se Square Enix uzavřela smlouvu.

Dnes jsme se dozvěděli, že i další firmy budou mít exkluzivní kostýmy/skiny pro superhrdiny. Svým zákazníkům je budou mimo jiné rozdávat telekomunikační společnosti jako Virgin Media. Dalším do party je Intel. Ten má skiny spojené s KA procesory. A v seznamu jsou také žvýkačky 5 Gum s exkluzivními emotikony, menší herní kosmetikou a virtuální měnou.

Je více než jasné, že všechny skiny a další obsah ve hře je. O to více může fanoušky mrzet, že bude zamčený jen pro určité skupiny zákazníků různých společností. Dá se očekávat, že později bude vše odemknuto. V tom horším případě bude nutné zaplatit menší částku.

Marvel’s Avengers vyjdou 4. 9. 2020 na PS4, Xbox One a PC. Koncem roku bude hra vylepšena pro PS5 a Xbox Series X. Součástí hry budou české titulky.