Pokračování povedeného dobrodružství Maria a jeho přátel se ukázalo na Ubisoft Forward prostřednictvím dlouhého gameplay videa, kde nechybí ani velká bitva.

Fanoušci si všimnou, že v Mario + Rabbids Sparks of Hope došlo k výraznému přepracování hratelnosti. Tahové boje jsou dynamičtější, postavy se po plochách pohybují volněji.

Kromě toho se můžete těšit na návštěvu řady světů, které bude nutné zachránit. Naštěstí budeme mít k dispozici mnoho nových zbraní a schopností. S tím jde ruku v ruce rozšíření naší jednotky – Mario se spojí se svými nepřáteli, aby společně porazili velkého zloducha.

Abyste porazili protivníky, včetně nových bossů, tak si musíte vybudovat svůj tým snů. Doprovázet vás mohou tři hrdinové z devítičlenné nabídky. Už víte, koho si vyberete?

Ve videu konkrétně vidíme jednu z nových lokací (3D planetu Terra Flora), komplexnější RPG prvky a Bowsera, jenž se do nepřátel pustí se svou Bowzookou.

A abyste se ještě měli nač těšit, tak ve třetím DLC do hry dorazí sám Rayman jako hratelná postava. Láká na něj video níže. Na podrobnosti o jednotlivých balíčcích si ale musíme ještě počkat. Bohužel.

Mario + Rabbids Sparks of Hope vyjde 20. 10. letošního roku exkluzivně na Nintendo Switch.