Blizzard rekapituluje proběhnutý BlizzCon 2023 prostřednictvím traileru s nejdůležitějšími okamžiky. Video zachycuje hlavní body programu, včetně Phila Spencera z Microsoftu, který úspěšně dokončil akvizici Activisionu Blizzard King.

Nechybí tank Mauga jako nová postava do Overwatch 2, představení Diablo 4: Vessel of Hatred a zřejmě to nejdůležitější: World of Warcraft: The WorldSoul Saga, což je nový příběh, jenž nabídnou tři budoucí expanze. Podívejte se na video a přečtěte si naše novinky z pátečního večera.

JAKÁ JE BUDOUCNOST BLIZZARDU POD MICROSOFTEM?

Phil Spencer jako šéf herní divize Microsoftu se na BlizzConu nepodělil o žádné nové informace, neprozradil, kdy budou hry dostupné v předplatném Game Pass. Místo toho prohlásil, že budou pečovat o podstatu toho, co dělá Blizzard jedinečným.

V návaznosti na to připomenul úspěchy World of Warcraftu, Diabla, Overwatch a StarCraftu. Plánem Xboxu je podpořit talenty Blizzardu a umožnit jim pokračovat v tom, co umí nejlépe: nově definovat stávající žánry, vytvářet nové, dosud nevídané zážitky a spojovat hráče po celém světě novými způsoby.

Připomeňme, že v Blizzardu běží na plno vývoj tajemného survivalu pod vedením bývalého šéfa Far Cry Dana Haye. Hráče má zavést do nějakého nového a nebezpečného světa, kde budou bojovat o přežití, pravděpodobně proti umělé inteligenci a ostatním hráčům.

„Vydáváme se na cestu do zcela nového universa, kde se nachází zbrusu nová survival hra pro PC a konzole. Na místo plné hrdinů, které jsme ještě nepotkali, příběhů, které teprve budou vyprávěny, a dobrodružství, která teprve prožijeme. Rozsáhlý svět plný možností k prozkoumání,“ uvedl Blizzard v lednu 2022 při oznámení projektu.