Představitelé Blizzardu nedávno prohlásili, že je jejich cílem získat zpět důvěru hráčů. Možná jim k tomu dopomůže vývoj úplné novinky v podobě nespecifikované survival hry, která byla dnes večer nečekaně oznámena.

„Vydáváme se na cestu do zcela nového universa, kde se nachází zbrusu nová survival hra pro PC a konzole. Na místo plné hrdinů, které jsme ještě nepotkali, příběhů, které teprve budou vyprávěny, a dobrodružství, která teprve prožijeme. Rozsáhlý svět plný možností k prozkoumání,“ uvedl Blizzard a přiložil dva koncepty:

Tímto oznámením Blizzard hledá nové členy do svého týmu, aby jim s vývojem pomohli. Projekt je v rané fázi vývoje. V současné době se můžeme těšit pouze na to, že v nějakém novém a nebezpečném světě budeme bojovat o přežití, pravděpodobně proti umělé inteligenci a ostatním hráčům. V tomto žánru jsou velmi populární tituly DayZ, Ark: Survivald Evolved a Rust.

Otázkou je, na jaké konzole hra vyjde. Jak víme, vydavatelskou a vývojářskou společnost Activision Blizzard za téměř 70 miliard dolarů kupuje Microsoft. Je tady tedy možnost, že půjde o exkluzivitu pro PC a Xbox Series X/S.