Pokud čekáte na Star Wars Outlaws, tak pro vás máme dobrou zprávu. Společnosti Ubisoft a Massive Entertainment oznámily, že akční adventura z předaleké galaxie je po vývojové stránce hotová.

Star Wars Outlaws jsou gold. Zlatý status znamená, že začala příprava na vydání. Ta zahrnuje lisování na Blu-ray disky a jejich následnou přepravu do obchodů po celém světě. Mezitím tvůrci obvykle chystají první patch a pomalu se dostává hra k novinářům.

Star Wars Outlaws vyjdou 30. 8. letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Gold Edition zahrnuje nejen Season Pass, nýbrž také možnost zahrát si o tři dny dříve, tedy 27. 8. Stejně jako jiné hry Ubisoftu, tak i tato bude dostupná v předplatném Ubisoft+ Premium. Mimochodem u ročního předplatného je teď sleva ve výši čtyř měsíců, stojí 134,99 €.

Star Wars Outlaws vás zvou do otevřeného světa, kde se ujmete role Kay v období mezi epizodou V a VI. Hlavní příběhová cesta bude na 25 až 30 hodin. Dohrání všech vedlejších úkolů a prozkoumání všeho možného zabere 50 až 60 hodin na 100 %.