Ve středu jsme se konečně oficiálně dozvěděli, že je oznámení nového Call of Duty na cestě. Od té doby stihl vydavatel Activision rozeslat press kity několika vlivným lidem a týmům zaobírající se právě touto sérii.

Například charlieINTEL, kteří se podělili i o fotku, obdrželi velkou bednu. Její obsah je zatím neznámý, nicméně k jejímu odemčení dojde 10. 8., tedy toto pondělí, ve 21:00 našeho času.

Samozřejmě dává největší smysl, že jde o press kit právě pro nadcházející Call of Duty, které mělo už tolik úniků, že víme i název - Call of Duty: Black Ops Cold War. Dokonce jsme hru už i jednoho času viděli za běhu.

Přečtěte si také: Blíží se oznámení letošního Call of Duty. Jaká studia na hře pracují?

Pokud byste si každopádně chtěli čekání na oznámení nového Call of Duty zkrátit, můžete tak učinit v loňském Modern Warfare. Pokud máte stažený bezplatný battle royale Warzone. Od dnešních 19:00 až do středy bude spuštěn bezplatný víkend, jehož součástí budou mapy Shoot House, Shipment, Cheshire Park a nově přidané Suldal Harbor a Petrov Oil Rig. A to v módech Team Deathmatch, Kill Confirmed, Hardpoint nebo Domination.