Po chybách které vznikli v souvislosti s vydáním dodatku Roční období a následném opravném patchi který chyby opravil, ale další přidal, se vývojáři kromě klasické bugfix aktualizace rozhodli do hry přidal obsah zdarma obohacující základní hru. 

O aktualizaci mluvili několik dní dopředu na twitteru a dokonce naplánovali livestream na Twitchi, kde 16.8. představili právě zmíněný obsah zdarma. Ten se tématicky hodí k letnímu období, ale zároveň má představovat prostředí Karibiku

Přidáno bylo hned několik objektů a to jak do tvorby simíka tak do režimu stavby. V celkovém součtu je to 27 nových objektů z nichž některé jsou společné po obě pohlaví, nebo v případě režimu stavby v  různých velikostech. Všechny objekty jsou dostupné v několika barevných variacích a opravdu hodně barevné, vzorované až možná trošku bláznivě. 

V tvorbě siminky najdete dva nové účesy, jeden společný pro obě pohlaví a pokrývku hlavy v podobě turbanu. Zkrášlit ji potom můžete dvěma druhy stínů, očními linkami a rtěnkami. 

Z nového oblečení jsou tu dvě sukně, tílko, halenka s dlouhým rukávem, tepláky společné pro obě pohlaví a sandály

Pro muže jsou tu také nové účesy, mimo jiné i nové vousy. Z oblečení pak triko, tepláky a celý komplet saka s kalhotami v opravdu zajímavých barevných kombinacích. 

V režimu stavby pak najdete novou tapetu, která má barevné variace buď s motivem listů nebo jen samotnou barvu. Do domu si pak můžete pořídit posuvné dveře ve dvou variantách a velikostech pro nízké a střední zdi. Dále si můžou vaši simíci užít pohovku, křeslo ke kterému stačí přidat osmihranný konferenční stolek a doladit novým obrazem a květinou. Na strop už pak postačí pověsit větrák, který se opravdu točí, bohužel zatím plní pouze dekorativní funkci. Na streamu však nezavrhli možnost, že by brzy mohl nějakou funkci mít. Všechno opět v pěkných barevných kombinacích ať už se vzorem a nebo bez. 

Co mě možná trošku mrzí je, že do nového obsahu nezahrnuli i děti a obzvláště batolata, která by si nový obsah zasloužila, protože i přes kolekci, která byla tematicky jenom pro ně, ve hře mají opravdu málo obsahu. Co se mi naopak velmi líbí je fakt, že se nový obsah skvěle hodí k již vydanému balíčku Dobrodružství v džungli, který má objekty také velmi barevné a stylem je dost podobný. 

Zaujal vás nový obsah zdarma? Nebo by jste raději něco z jiného soudku? Vaše názory či připomínky nám napište do komentářů.