Obchod Xzone nám poslal tradiční žebříček nejprodávanějších her a dalších produktů. Měsíce červenec a srpen byly ve znamení videoherního klidu, který rozčeřil až příchod akční adventury Star Wars Outlaws na konci srpna. Vydání se dočkaly také dva dlouho připravované projekty Xzone Originals – desková hra Heroes of Might and Magic III a vinylová deska se soundtrackem Posla smrti.

„Pouhý jeden den stačil Star Wars Outlaws pro umístění na první pozici žebříčku nejprodávanějších her za červenec a září v Xzone. To dokazuje nejen velké očekávání a zájem o první opravdovou open-world hru ze světa Hvězdných válek, ale i jak velké sucho bylo v herním světě v letních měsících. Jiné novinky totiž o prázdninách nevyšly a chystají se na nás až od září. Červnový přírůstek do nelítostného světa Lands Between, Shadow of the Erdtree, se i o prázdninách držel v první trojici a ukázal, že zájem o Elden Ring u nás nijak nepolevuje,“ shrnuje obchod letní měsíce.

Nejprodávanější hry v červenci a srpnu

  1. Star Wars Outlaws
  2. Marvel's Spider-Man 2
  3. Elden Ring – Shadow of the Erdtree Edition
  4. Call of Duty: Modern Warfare 3
  5. Diablo IV
  6. Still Wakes the Deep
  7. Total War: Pharaoh – Limited Edition
  8. Luigi's Mansion 2 HD
  9. Stellar Blade
  10. Gothic Classic Khorinis Saga

Žebříčku merchandise tradičně vládne kniha od magazínu Level, která vyšla v produkci Xzone Originals –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 50 let videoher. I na dalších místech se sešly produkty, které zákazníci najdou exkluzivně pouze v Xzone. Vinyl ke klasické české adventuře Posel smrti u nás vznikl v limitované edici 500 ks a fanouškům přinesl od základu remasterovanou hudbu v luxusním fyzickém zpracování. Dlouho vyprodaný soundtrack legendárního Skyrimu se pak dočkal nového vydání, které je jen v Xzone dostupné v exkluzivním mramorovém provedení desek.

  1. Kniha Level – 50 let videoher
  2. Oficiální soundtrack Posel smrti LP – Xzone Originals
  3. Oficiální soundtrack The Elder Scrolls V: Skyrim na 4x LP
  4. Kniha Level – O hrách a lidech
  5. Figurka Deadpool – Deadpool (Funko POP! Marvel 1362)

Největším hitem prázdnin se na Xzone stala desková hra Heroes of Might and Magic III. Polští autoři z Archon Studio se postarali o ukázkové převedení videoherní legendy do stolní podoby a hra navíc disponuje perfektním poměrem cena/výkon. Za své peníze zde hráč získá opravdu rozsáhlou hru s kvalitně provedenými komponenty. Xzone je distributorem české verze hry v ČR.

  1. Desková hra Heroes of Might and Magic III CZ
  2. Desková hra Heroes of Might and Magic III ENG
  3. Desková hra Karak 2

Ve statistice nejprodávanějších sběratelských karetních her došlo k malému zemětřesení, kdy se na druhou pozici dostal relativní nováček. Karetka Star Wars: Unlimited sice začala vycházet teprve letos v březnu a dočkala se tak zatím jen dvou edic, ale fanouškovská základna každým dnem roste. To dokládá i velký zájem o hraní v naší herně na brněnské Xzone prodejně.

  1. Karetní hra Magic: The Gathering
  2. Karetní hra Star Wars: Unlimited
  3. Karetní hra Pokémon TCG