Už za několik týdnů se hráči na počítačích budou moci vžít do pavoučího muže a užít si jeho dobrodružství v Marvel’s Spider-Man, ve hře, která v roce 2018 vyšla na PlayStation 4 a stala se hodně oblíbenou. Chybět nebudou české titulky.

Dnes se podíváme na trailer představující možnosti PC verze. Potěší odemknuta snímková frekvence, podpora širokoúhlých monitorů, podpora Nvidia DLSS a DLAA i plná podpora ovladače DualSense. Těšit se máte na vylepšené stíny, ray tracing efekty v rámci odrazů a velké možnosti v přizpůsobení hry, včetně SSAO, filtrování textur, LoD, kvality stínů a další.

Na tohle vše navazují systémové požadavky. Pro hraní v rozlišení 720p při 30 snímcích za sekundu a na velmi nízké detaily vám bude stačit Intel Core i3-4160 nebo ekvivalent od AMD, grafická karta Nvidia GeForce GTX 950 nebo ekvivalent od AMD, 8 GB RAM, 75 GB místa na HDD a Windows 10 64-bit.

Doporučené (1080p, 60 snímků a střední detaily) uvádějí Intel Core i5-4670, GeForce GTX 1060 6 GB nebo AMD Radeon RX 580 a 16 GB RAM. Na další specifika se podívejte přehledně na obrázku přímo od Sony.

Pokud si Marvel’s Spider-Man Remastered předobjednáte, získáte speciální balíček s digitálními předměty v podobě tří oblečků, předčasného odemčení Spider-Drona a 5 bodů pro vylepšení postavy.

Marvel’s Spider-Man Remastered vyjde 12. 8. 2022. Během tohoto podzimu bude následovat PC verze Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.