Do Overwatche dorazil 7. support hrdina, nebo spíše hrdinka se švédským jménem Brigitte Lindholm. Na rozdíl od většiny hrdinů je Brigitte spíše univerzální charakter. Svým štítem dokáže ochránit jedince před projektily a díky svému Repair Packu se hodí na takzvané „pocketování“ (kooperaci s jiným - většinou DPS - charakterem). Na druhou stranu její pasivní schopnost Inspire je dobrá na hromadné léčení týmu a Shield Bash je schopen ochromit nepřítele, což umožní týmu ho rychle zlikvidovat. Ve zkratce se tak Brigette hodí na všechno, nedělá jednu věc skvěle, ale dělá všechny dobře.

Schopnosti

Rocket Flail + Inspire:

Hlavní zbraní této hrdinky je Rocket Flail (raketový cep), neboli kladivo na řetězu. Cep má o něco vyšší dosah než kladivo Reinhardta, avšak o něco menší poškození. Jako pasivní schopnost tento cep i lečí a při zásahu nepřítele Brigette vyléčí teammaty v určitém okruhu.

Repair Pack:

Důležitou schopností je Repair Pack, který přidá hráči 150 životů. Pokud má však hráč plné životy, přidá se mu 75 brnění. Tato schopnost má cooldown 6 sekund.

Whip Shot:

Pomocí svého kladiva je Brigitte schopná odhodit nepřátele až 10 metrů dozadu. Schopnost má o něco větší dosah než běžný útok a cooldown 4 sekundy.

Barrier Shield + Shield Bash:

Brigette má také štít, který je mnohem menší než Reinhardtův a má 600 životů. S tím to štítem také můžete ochromit nepřítele na jednu sekundu. Shield Bash má cooldown 5 sekund a uděluje 50 poškození při nárazu.

Rally:

Ultimátní schopnost poskytne týmu brnění, které vydrží dokud není zničeno. Brigette je zároveň rychlejší a její životy se zvýší ze 250 na 400, z čehož je polovina brnění. Schopnost trvá 10 sekund.

Příběh

Brigette Lindholm je nejmladší dcera Torbjörna. Už jako malá se zajímala o mechanické inženýrství a trávila spoustu času v otcově dílně. Zajímala se především o brnění na rozdíl od Torbjörna, kterého zajímaly spíše zbraně. Později se vydala spolu s Reinhardtem na cestu za spravedlností. Její prací bylo především spravovat jeho brnění a starat se o něj. Postupem času však zjistila, že Reinhardt potřebuje pomoct. Naučila se tak za jeho pomoci bojovat a vyrobila si vlastní zbroj. Nyní Brigette bojuje po jeho boku a společně pomáhají těm v nouzi.