Kladně hodnocená survival střílečka Remnant 2, která vyšla před necelým rokem, brzy obdrží druhý přídavek The Forgotten Kingdom. Po šíleném králi budou hráči skládat dohromady zapomenutou historii ztraceného kmene Yaesha a pokusí se potlačit pomstychtivý hněv prastarého kamenného ducha jménem Lydusa.

Nová příběhová linie, nové dungeony a nové oblasti. Do hry se dostane také nový archetyp zvaný Invoker, jenž čerpá sílu z duchů přírody Yaeshy a dokáže využívat mystickou sílu džungle. Více podrobností o něm se dozvíme příští týden.

Potvrzena je řada nových předmětů, mocných zbraní a modifikací. Tohle vybavení se bude jistě hodit v boji s novými bossy a děsivými stvořeními. „Záhadné hrozby a přeživší neznámého původu se vynořují z rozpadajících se zbytků zapomenuté civilizace Yaesha a přinášejí nové výzvy pro všechny hráče,“ varují vývojáři.

Remnant 2: The Forgotten Kingdom vyjde 23. dubna/apríla tohoto roku. Prodávat se bude samostatně za 10 eur. Je také součástí balíčku za 25 eur. Bundle je možné koupit v digitálních obchodech a dostali ho majitelé Ultimate edice.

Závěrečný přídavek dorazí koncem letošního roku. V současné době ale nevíme, na co se zaměří.

„Remnant 2 splňuje vše, co si hra dala za úkol. Jde o příjemný FPS/RPG hybrid, který vylepšuje silný základ prvního dílu, aniž by ztratil identitu. Jde o skvělý a zábavný titul, který se dá hrát opakovaně a vždy trochu jinak, sólo, s kamarády nebo cizími hráči online a zkrátka si užívat skvělé atmosféry, úžasné hudby a celkově příjemné dopaminové hratelnosti. Jen škoda horší optimalizace a pár grafických nedodělků,“ dočtete se v naší recenzi.