Tak přece jen bude mít adventura Tales from the Borderlands pokračování. Postará se o něj přímo studio Gearbox Software, zatímco původní epizodické díly mělo na starost Telltale Games.

Tvůrci komiksové série Borderlands hodlají nové Tales from the Borderlands uvést na trh v letošním roce a slibují nové dobrodružství, nové postavy a nové příběhy. Je tak otázkou, zda se vrátí staré postavy z jedničky, které byly i v Borderlands 3.

Více toho Randy Pitchford, generální ředitel Gearboxu, na Pax East 2022 neprozradil. Plnohodnotné představení hry máme očekávat v létě. Zatím se podívejte na obrázek:

Pětidílná epizodická adventura Tales from the Borderlands začala vycházet v roce 2014 a poslední epizoda spatřila světlo světa na podzim 2015. Příběh se zaměřil na události mezi Borderlands 2 a Borderlands 3 a sledoval Ryse a Fionu, kteří pátrali po trezoru a potkávali oblíbené postavy z Borderlands, jako je Claptrap.

Když už je řeč o Gearboxu, tak společnost tento týden koupila studio Lost Boys, které zaměstnává přes 220 lidí. Celkový počet zaměstnanců Gearboxu se tím zvýšil na zhruba 1300. Lost Boys pomáhali se střílečkou Tiny Tiny's Wonderlands a také se podíleli na WWE 2K22 od Visual Concepts a Call of Duty od Activisionu.