Společnosti Sports Interactive a Sega představily nejdůležitější novinky hry Football Manager 2021, která vyjde 24. 11. letošního roku pro PC (přes Steam, Epic Games Store a Microsoft Store) a další měsíc se dostane na Xbox One a Xbox Series X/S. PS4 a PlayStation 5 verze zatím nebudou, vývojáři totiž nedostali od Sony devkity konzolí.

Football Manager 2021 má nabídnout mnohem dynamičtější zážitek blížící se skutečnému životu fotbalového manažera. Nový díl se zaměřuje na život hráčů a přináší nové nástroje pro vybudování vašeho vítězného týmu a rozvíjení vašich manažerských schopností. Dnes jsou nám prezentovány nové možnosti, které mají manažérům poskytnout větší kontrolu nad týmem během zápasu i mimo hřiště.

K dispozici budou velmi detailní analýzy, stejně tak dostanete možnost lovit mladé talenty, přetahovat se o známé hvězdy, připravovat tréninky, odpočinek a snažit se o prosperující akademii. Vytvářet budete taktické strategie, formace a styly hry pro každou příležitost, abyste maximalizovali šance svého klubu na vítězství ve fotbalových zápasech a získali tři body. Čekat vás mají napínavé zápasy. O to větší budete mít radost, když vyhrajete.

„Interakce s hráči a médii byly přetvořeny tak aby vytvořily realističtější zážitek a dojem z utkání působil mnohem efektněji i díky řadě grafických vylepšení a prezentací nových akcí během zápasu i po něm. Kromě toho budou mít manažeři větší moc nad náborem nových hráčů a novými způsoby, jak oslavit úspěchy na konci sezóny,“ píše se v tiskové zprávě.

Přečtěte si také: Vychází vesmírná farmářská simulace Lightyear Frontier