Společně s vydáním nového rozšíření Destiny 2 nazvané Lightfall odstartovala ve hře také nová sezóna. Jmenuje se Season of Defiance a točí se kolem záchrany civilistů, kteří byli zajati silami temnoty.

Příběh Season of Defiance se bude postupně vyvíjet každý týden a vyvrcholí 22. 3. letošního roku, kdy sezóna rovněž končí. Kromě nových zbraní a zbroje (mimo jiné exotický luk Verglas Curve a sada brnění Defiance Incarnate) bude odměnou za splnění každého cíle pečeť Mark of the Queensguard, která vás odmění titulem Queensguard.

Nové aktivity si můžete užívat v doprovodu dvou hráčů. Trailer k nové sezóně nahoře.

Destiny 2: Lightfall je popisováno jako odvážné rozšíření, které přináší řadu zajímavých funkcí. Představuje předposlední kapitolu ságy o světle a temnotě. V této zbrusu nové kampani se postavíte moci Caluse a Stínové legie a budete se snažit osvobodit neonovou metropoli Neomunu z jejich zlých spárů.

Díky Destiny 2: Lightfall došlo k významnému nárůstu hráčů. Steam hlásí dosažení nového historického maxima v počtu souběžně hrajících hráčů v této hře. Konkrétně si Destiny 2 zapnulo ve stejnou dobu 316 750 lidí. To Destiny 2 vyšvihlo na druhé místo nejhranějších her na Steamu.

Předchozí maximum u Destiny 2 bylo 128 000 souběžně hrajících hráčů. Škoda, že nevíme, jak si vede hra na konzolích PlayStation a Xbox. Tam jsou pravděpodobně tyto statistiky mnohem vyšší.

Launch trailer Destiny 2: Lightfall