Z Polska přichází další kyberpunk. Vratislavské studio Critical Hit Games se pochlubilo noirovou akční adventurou Nobody Wants to Die, ve které se mísí Cyberpunk 2077, BioShock a seriál Půjčovna masa.

Nobody Wants to Die vás zavede do dystopického New Yorku roku 2329, kde technologie pokročila a nabízí lidem věčný život. Ti, co na to mají, tak si mohou ukládat vědomí do paměťových bank a přenášet je z jednoho těla do druhého. V tomhle bláznivém světě se ocitnete v kůži detektiva Jamese Karra, který se po zážitku blízkém smrti ujímá případu, od něhož by měl dát raději ruce pryč. Není totiž v souladu s pravidly jeho šéfa. Přesto má na pomoc mladou policistku Saru Kai. Společně budou při pronásledování vraha riskovat vše a odhalí tajemná tajemství městské smetánky.

Při pátrání po sériovém vrahovi, jenž se zaměřuje na elitní občany města, budete vyšetřovat místa činu pomocí manipulace s časem a pokročilými technologii. Takto zrekonstruujete události vedoucí k jednotlivým vraždám a odhalíte stopy, které vedou k děsivé pravdě o pozadí vražd.

Detektivka zkoumá nebezpečí transhumanismu a nesmrtelnosti. Ve světě věčného života a mizející morálky se budeme pohybovat na hranici dobra a zla. Nobody Wants to Die pohání Unreal Engine 5 a má se pochlubit fotorealistickou grafikou a jedinečným příběhovým zážitkem. Zda to bude pravda, to zjistíme ještě letos na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.