Hideo Kojima se rád na sociální síti Twitter chlubí známými lidmi, kteří navštívili jeho nezávislé studio. Do Kojima Productions tentokrát zavítal hollywoodský herec Nicolas Cage, který se brzy objeví jako hratelná postava v hororu Dead by Daylight. Bude to jeho první role ve světě her.

Proč byl ale u Kojimy? Fanoušci jsou přesvědčeni, že se objeví v chystaném Death Stranding 2, případně v druhém projektu, jenž vzniká díky cloudové technologii Microsoftu. Japonský tvůrce totiž podobné příspěvky s fotkou nezveřejňuje jen tak pro nic za nic.

A teď do toho ještě přihoďme rozhovor na Summer Game Festu, kde Cage prohlásil, že mu cameo dalo příležitost poznat zcela nové publikum. Geoff Keighley naopak žertem prohodil, že možná bude příště hrát ve hře Hidea Kojimy. Že by to nakonec nebyl jen vtípek? Keighley, producent a moderátor Summer Game Festu a The Game Awards, je přítelem Kojimy.

Mnozí předpovídají, že se Cage objeví v Death Stranding 2 v roli jednoho z osamělých přeživších, známých také jako prepeři. Ti se rozhodli žít sami v postapokalyptickém digitálním světě po kataklyzmatu známém jako Death Stranding.

Menší skupina potom sází na to, že Cage bude mít v Death Stranding 2 větší roli, dokonce jednu z těch hlavních. A klidně by mohl hrát sám sebe. Co myslíte vy?