Při oznámení každého dílu Need for Speed se napříč internetem dočtete komentáře, ve kterých si fanoušci přejí návrat série Underground. Společnost Electronic Arts je dosud nevyslyšela. Místo toho vývojáři současného NFS Unbound připravili aktualizaci, která se těmito kultovními tituly inspirovala.

Sedmá aktualizace do Need for Speed Unbound přináší dva nové režimy: Drift a Drag. Driftování si můžete užívat v PvP a Free Roam. Podle vývojářů z Criterion Games nabízí driftování vylepšený jízdní model, zatímco Drag vzkřísil manuální řazení a jízdu v pruzích.

Dva nové módy doprovází BMW M3 v bezplatném season passu a Ford Mustang Dark Horse a klasické Mitsubishi Eclipse GSX 1999 v tom placeném.

Need for Speed Unbound vyšlo 2. 12. 2022 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra je součástí EA Play, včetně služeb Xbox Game Pass Ultimate a PC Game Pass. Pokud se ptáte na nové NFS, tak to nebylo dosud oznámeno. Criterion vypomáhá s novým Battlefieldem. V únoru se však objevily zprávy, že se studio radilo s fanoušky o budoucnosti závodní série.