Studio Criterion Games na příští týden připravuje první velkou bezplatnou aktualizaci pro Need for Speed Unbound. Arkádové open-world závody obdrží Volumen 2 s novými výzvami, závody, odměnami a vozy.

Velkou novinkou je online kooperativní režim Lakeshore Online, ve kterém v doprovodu přátel musíte utéct před policií. Je tady také 40 denních výzev, 15 nových výzev, 30 Hot Laps aktivit, 4 nové vytrvalostní události, 2 nové playlisty Rumble, 2 nové playlisty Race a obnovení stávajících playlistů.

Těšit se můžete na nové odměny, včetně nových jízdních efektů, samolepek, póz a dalších maličkostí. Pokud vás aktualizace stále nezaujala, tak dorazí nové automobily. Prvním je Lotus Emira Balmain Edition 2021 s výkonem 400 koní, který je silně upravenou verzí jiného modelu. Abyste ho získali, musíte dokončit 3 playlisty v Lotusu. Členové EA Play se pak mohou prohánět v upraveném dvoumístném Nissanu Fairlady ZG 1971 s pohonem zadních kol pro snadné drifty v ulicích města.

Aktualizace Volumen 2 vyjde v úterý 21. 3. Současně s ní bude k dispozici placený balíček, který vám za 5 eur (cca 120 Kč) odemkne umístění všech sběratelských předmětů a aktivit na mapě. Stejné DLC bylo i pro NFS Heat.

Trailer láká na obsah aktualizace Volume 2