Společnost 2K Sports nás, stejně jako minulý rok, zásobuje nejen nejlepší simulací basketbalu, ale i arkádovou verzí tohoto zejména amerického sportu. Opět ji mají na starost vývojáři ze Saber Interactive a pořád budete hrát v režimu 2 na 2. Nehrajete ale jen s hráči z letošního ročníku nejvyšší basketbalové ligy, ale i s legendami, které dokonce hrají prim. Se svými protihráči se nestřetnete v hale, ale na venkovních dvorcích. A navíc je vše tak trochu v kreslené grafice.

Podle tiskové zprávy se máme při vydání dočkat 300 hráčů, včetně legend jako Michael Jordan, Kobe Bryant a Kareem Abdul-Jabbar. Od minulého dílu přibude 10 nových hřišť z celého světa, například v Seoulu, Washingtonu, D.C. a v St. Louis.

Vzhledem k tomu, že se titul zaměřuje zejména na zábavu při hraní, nesmí chybět i speciální triky. NBA 2K Playgrounds 2 jich nabídne rovnou 100, mimo jiné od Michaela Jordana, George Gervina a LeBrona Jamese. K tomu všemu bude hrát licencovaný soundtrack od umělců jako Run The Jewels, Oddisee a DJ Premier.

A jaké módy hra nabídne? Hlavním tahákem bude režim Playgrounds Championship, kde se buď sami, nebo v kooperaci vydáte na cestu být nejlepší v žebříčku. Také můžete odehrát celou sezónu včetně playoff. Samozřejmostí jsou samostatné zápasy proti počítači nebo reálným hráčům, různé dovednostní soutěže či dokonce i vlastní zápasy se svými pravidly a mnohem, mnohem více.

NBA 2K Playgrounds 2 vychází 16. října na PC, PS4, Xbox One Nintendo Switch.

A jak hru vnímáte vy? Slyšeli jste vůbec o ni? Dejte nám vědět do komentářů.