Šílená jízda v taxíku se zapsala do paměti hráčů. V nadcházejících letech se hodlá společnost Sega ke značně Crazy Taxi vrátit a přinést novou kapitolu, kterou popisuje jako inovativní a svěží hru, která má hráčům přinést radost ze svobody otevřeného světa. V něm splynula příroda s městskou strukturou.

Crazy Taxi bylo oznámeno na The Game Awards 2023 společně s novými díly Jet Set Radio, Shinobi, Golden Axe a Streets of Rage. Všechny jsou součástí takzvané Revival Legacy série. V rámci ní Sega probouzí k životu kdysi oblíbené značky.

Crazy Taxi má na starost studio Sapporo, které před dvěma roky založila Sega. Prezident nového týmu v rozhovoru pro Japan Times hovořil o Crazy Taxi jako o AAA projektu. Takže by mělo jít o titul s velkým rozpočtem, a ne o menší hru, případně jen remaster. To je dobrá zpráva pro všechny, co se na bláznivou jízdu městem těší. Snad dopadne nové Crazy Taxi lépe než Taxi Chaos.

Vzorem pro Crazy Taxi mají být AAA hry jako Fortnite a GTA Online. Vývojáři musejí vytvořit live service hru, která bude postupně dostávat zajímavými nový obsah a klade důraz na spolupráci a úpravy. Údajně je v plánu survival režim pro 100 hráčů, tvrdí leaker Midori. To zní jako battle royale ve světě aut.

Příběh série Crazy Taxi se začal psát v roce 1999 na arkádových automatech. V roce 2000 se hra dostala na konzoli Dreamcast, o rok později na PlayStation 2 a potom také na PC. To už se na Dreamcastu začala hrát druhý díl. Ten je současně tím posledním, protože potom už byly jen předělávky, a nakonec bezplatná hra pro iOS a Android.