Bude Black Myth: Wukong hrou, ve které najdou hráči Elden Ringu po dohrání rozšíření Shadow of the Erdtree novou výzvu? To je v současné době těžké usuzovat. Nové gameplay záběry ale ukazují některé z velkolepých bossů, které na ně při objevování starověké čínské mytologie čekají.

Black Myth: Wukong láká na ohromující vizuální zpracování, fascinující říši plnou zázraků, úchvatnou krajinu a rozmanitý seznam nezapomenutelných postav na základě slavného románu Putování na západ (Journey to the West).

Nové gameplay záběry najdete nahoře i dole. Nahoře je přehlídka více bossů, zatímco dole se ve dvou minutách podíváte na souboj s jedním bossem.

Je to souls-like? Ani sami vývojáři hru nenazývají souls-like, nýbrž jen jako akční RPG. Novináři, kteří měli možnost titul hrát, tak se nedokážou shodnout, zda je to souls-like.

Pokud se nestane něco neočekávaného, tak Black Myth: Wukong vyjde 20. 8. letošního roku na PC a PlayStation 5. Verze pro Xbox Series X/S byly odloženy z důvodu optimalizace, aby splňovaly standardy studia Game Science.