Vydavatelství Nacon na příští týden oznámilo prezentaci. Francouzská společnost představí světu své připravované hry a prozradí nové informace o těch, co byly dříve oznámeny. Tahle společnost loni vydala překvapení v podobě střílečky RoboCop: Rogue City s detektivními a RPG prvky.

Během třicetiminutové prezentace uvidíme očekávané open-world závody Test Drive Unlimited Solar Crown, akční RPG GreedFall II: The Dying World, izometrické akční roguelike Ravenswatch, taktickou tahovou strategii Crown Wars: The Black Prince odehrávající se během stoleté války a novou hru ze světa Terminátora.

Největší pozornost si pravděpodobně ukrojí tři tituly. Test Drive Unlimited Solar Crown je v plánu na začátek letošního roku, takže bychom mohli vidět pořádnou ukázku z hraní a dozvědět se přesný termín vypadá. Pokud nedošlo k dalšímu odkladu.

Osobně jsem zvědav na pokračování GreedFallu. To byl černý kůň roku 2019. Hra na hrdiny odehrávající se během 17. století si nevedla špatně, tak doufám, že Nacon dal vývojářům ze studia Spiders více peněz.

Co se Terminátora týče, tak ten není tak tajemný, jak se může na první pohled zdát. Půjde o projekt milánského studia Naconu. Ten byl upoutávkou oznámen už v létě 2022 a má jít o survival zasazený do tohoto známého světa. Vývojáři jsou velkými fanoušky filmů z 80. let, tak snad na to při tvorbě myslí.

Nacon Connect 2024 se uskuteční 29. února/februára od 19:00 našeho času. Zatím teaser: