S Xbox Summer Game Fest Demo začal zajímavý týden pro příznivce konzole od americké společnosti. Microsoft všem majitelům Xboxu One zpřístupnil 121 demoverzí, mezi kterými jsou AAA tituly i menší nezávislé kousky. Na konzoli byste měli v průběhu dnešního dne najít speciální kartu s rychlým přístupem ke všem demoverzím.

Všechna dema jsou dostupná na Xbox Live Marketplace do 27. 7. 2020 a nejvíce pravděpodobně zaujme přes 60 nových demoverzí, které dosud nebyly k dispozici. V zásadě nejde o žádné velké pecky, ale potěšit může minimálně nadcházející remake Destroy All Humans!, hardcore akce Hellpoint, RPG Cris Tales nebo Haven. My ještě vybíráme demo LEGO Batman 3 a LEGO Jurassic World nejen pro děti, strategii Halo Wars 2, Forzu Horizon 4, české Dex, Devil May Cry 5, Asterix & Obelix XXL 3, Doom, Kingdom Hearts 3, Mega Man 11, Moving Out, Zoo Tycoon či Resident Evil 2.

Přečtěte si také: Xbox Series X zdvojnásobí počet snímků u vybraných titulů ve zpětné kompatibilitě

Než se podíváte na celý výpis demoverzí na oficiálních stránkách, tak připomínáme, že již ve čtvrtek v 18:00 začíná digitální prezentace prvních her pro Xbox Series X od Xbox Game Studios. Mimo jiné uvidíme gameplay záběry z kampaně Halo Infinite, spekuluje se o novém Fable a v plánu má být i odhalení zbrusu nových projektů. Indian vám nabídne živý přenos s českým komentářem.