Během oslav desátého výročí League of Legends oznámila společnost Riot Games řadu her, na které se v budoucnu můžeme těšit. V případě tří projektů bez finálního názvu šlo pouze o naznačení, čeho se budou týkat. Dnes už víme, proč tomu tak bylo. Projekt A, Projekt L a Projekt F nespatří světlo světa v příštím roce, ale později. Pokud jste zklamáni, tak máme dobrou zprávu ohledně zbývajících her.

Teamfight Tactics dorazí na iOS a Android na začátku nadcházejícího roku. Hra bude nejprve spuštěna ve vybraných zemích a poté se rozšíří do celého světa, respektive oblastí, kde Riot působí. Již dnes se můžete předběžně zaregistrovat na Google Play, abyste byli mezi prvními, co si tyhle taktické boje vyzkouší.

Mobilní verze League of Legends s podtitulem Wild Rift se také přihlásí o slovo v příštím roce ve verzích pro iOS a Android, konkrétně do konce roku 2020 s tím, že konzolové verze budou spuštěny později. Opět je možná předběžná registrace na Google Play.

Karetního titulu Legends of Runeterra se také dočkáme v příštím roce. První testy PC verze jsou naplánovány na tento měsíc, aby se začátkem roku 2020 změnily v uzavřenou betu pro pozvané. I na mobily bude Legends of Runeterra dostupná v roce 2020.

LoL Esports Manager se také očekává v nadcházejícím roce, ale s tím, že bude nejprve spuštěn v čínské oblasti a postupně se rozšíří do dalších regionů. Dává to smysl, protože v tomhle manažeru se skutečnými týmy a hráči League of Legends bude nejprve čínská LoL Pro League. Další ligy Riot slibuje.

O projektech A, L a F se více detailů dozvíme později. Prozatím si připomeňme, že Project A je týmová a taktická online firt-person střílečka určena pro počítače. Odehrávat se bude v budoucnosti na Zemi a přinese řadu různých hrdinů. Každá postava má mít jedinečné schopnosti. Project F má být hack'n'slash hra zasazena do světa Runeterra, který velmi dobře znají fanoušci League of Legends. tvrdí, že v projektu F budeme s přáteli cestovat po světě Runeterry. Dle mnohých by se mohlo jednat o hru ve stylu Diabla. A pod Project L se skrývá bojovka, v níž budete mít možnost vžít se do známých postav z League of Legends. Má jít o hru, která udělá radost fanouškům LoLka i nadšencům bojových titulů.