Nejkrásnější období v roce přinese hráčům World of Warships celou řadu novinek, odměn a dárků. Společnost Wargaming oznámila, že začaly oslavy svátečního období. Nejnovější zimní aktualizace přináší do her World of Warships, World of Warships: Legendy a World of Warships: Blitz aktualizovány časově omezeným obsahem s trochou sezónní radosti.

DO WORLD OF WARSHIPS PRO PC DORAZILY PRÁZDNINY

V Holidays in Santa City budou mít hráči možnost získat spoustu svátečních odměn. Ve 20 etapách s možností postoupení musí hráči plnit denní a týdenní mise, aby získali zajímavé dárky, včetně prémiové bitevní německé lodi Tier VII Scharnhorst '43. Vrací se také hra Salvage for Victory se 100 etapami k postupu, které v různých fázích nabídnou nové odměny. Jedním z nich je křižník Kitakami, který od prvních testů během bety v roce 2015 nebyl nikdy vydán a od té doby získal mezi hráči status legendy.

Mezi 7. a 12. 12. mohou hráči na oficiálních stránkách World of Warships objevit také bonusový kód, který umožní novým i stávajícím hráčům odemknout si na svůj účet balíček svátečních dobrot, jako je bitevní loď Bismarck nebo permanentní kamufláž pro loď VIII. úrovně!

VE WORLD OF WARSHIPS: LEGENDS UDEŘÍ SVÁTKY PLNOU SILOU

Hráči World of Warships: Legends si budou moci odemknout neuvěřitelnou sadu odměn za speciální měnu události, včetně tří lodí a dvou majestátních velitelských převleků. Sváteční sbírka karet umožní hráčům získat další odměny, včetně exkluzivního francouzského prémiového torpédoborce II. úrovně En. Gabolde W. Kromě toho se hráči mohou těšit na bezplatný dárkový balíček Holiday Box, třítýdenní adventní kalendář plný odměn.

NA HRÁČE WORLD OF WARSHIPS: BLITZ ČEKAJÍ DENNÍ ODMĚNY

Mobilní hra World of Warships Blitz slaví Vánoce různými akcemi a speciálním adventním kalendářem, který probíhá od 1. do 24. 12. Každý den se hráči mohou přihlásit a odemknout si spoustu odměn nebo se účastnit každodenních Blitz výzev a získat vytoužené klíče Santa a Elf, které odemykají exkluzivní obsah, jako jsou lodě, kamufláže, modrotisky a další. Hráči budou moci objevovat ledová bojiště s nejnovějším přírůstkem mapy – Ostrovy ledu, a kromě toho budou zpřístupněny také čtyři nové lodě – Huron, Tromp, Daisen a W. Virginia '41.

Tato aktualizace také přináší řadu oprav chyb, vylepšení a změn vyvážení napříč celou hrou.