Příznivci akční hardcore RPG ve stylu Dark Souls si mohou vyzkoušet připravovaný titul Mortal Shell. Studio Cold Symmetry se rozhodlo nabídnout betu všem zájemcům na PC. Stačí zavítat na Epic Games Store a hru si bezplatně stáhnout. Beta by měla být k dispozici do 10. 7. letošního roku.

Beta byla původně zamčena a dostat jste se do ní mohli pomocí klíče, které vývojáři rozdávali na svých sociálních sítích. Jak nám bylo vysvětleno, zájem o betu byl obrovský a výrazně překonal očekávání studia, což vedlo k otevření bety pro všechny zájemce.

Pokud máte na Mortal Shell chuť, tak beta neobsahuje nic z příběhu. Tvůrci chtějí udržet příběhové pozadí v tajnosti a místo toho nabízejí krátkou ukázku své hry. Tvrdí, že hráči prověření Dark Souls zvládnou betu projít zhruba za hodinu. Plná verze by měla přinést nekompromisní boje pro jednoho hráče s herní dobou 15 až 20 hodin.

Mortal Shell zve milovníky soulsborne her do temného a nebezpečného fantasy světa, ve kterém přeberou těla padlých válečníků a čelí mocným protivníkům v náročných a nekompromisních soubojích. Podívejte se na 40 minut gameplay záběrů. Video najdete úplně nahoře.

Mortal Shell vyjde koncem tohoto roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. PC verze bude mít časovou exkluzivitu na Epic Games Store. Na Steamu se má titul objevit ve třetím čtvrtletí roku 2021.