Na konci září se s Myšákem opět vypravíme do Pustiny, říše zapomenutých postav od Disney, a pomocí štětce a ředidla utvoříme osud tohoto alternativního světa. Díky každému tahu vrátíme krásu a harmonii, zatímco pomocí ředidla pozměníme prostředí a odhalíme skrytá tajemství.

Disney Epic Mickey: Rebrushed je moderní předělávka hry, kterou původně vytvořil Warren Spector. Remake chystají ve studiu Purple Lamp, které je podepsáno za SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake. Dle nové dvouminutové ukázky to vypadá, že je v dobrých rukou a my dostaneme zábavnou 3D plošinovku se souboji, hádankami, známými postavičkami, morálním systémem a různými zakončeními. Naše rozhodnutí totiž ovlivní Mickeyho osud a změní výsledky této umělecké odyseje.

Disney Epic Mickey: Rebrushed vyjde 24. 9. letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PS4 a Xbox One. Na moderním hardwaru poběží v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu. Na Switchi a PlayStationu bude podporovat gyroskopické ovládání a všude nebude chybět fotografický režim.