Multiplayerová bojovka Bleeding Edge od studia Ninja Theory se připravuje na velký den. Už 14. 2. bude spuštěna uzavřená beta, která na PC s Windows 10 a konzoli Xbox One potrvá do 17. 2. Servery budou spuštěny v 19:00 našeho času a uzavřou se v pondělí v devět ráno.

Pokud se budete chtít do bety dostat, existuje několik způsobů. Můžete si hru předobjednat na Xbox Store nebo Steamu, případně mít předplatné pro Xbox Game Pass či Xbox Game Pass Ultimate. Účastníci testu alfa verze mají pozvánku do bety automaticky.

Nahoře se můžete podívat na nové video od YouTube kanálu Arekkz Gaming, které slouží jako průvodce, abyste věděli, co od Bleeding Edge očekávat. Jak jsem již napsal, jedná se o multiplayerovou bojovku. Hra má nabídnout rychlé a frenetické týmové boje 4 na 4, kde je každý bojovník mechanicky vylepšen, aby zvládl chaotické drsné souboje. Dokonce máte možnost protivníka zmrazit, případně převzít jeho mysl.

Plná verze Bleeding Edge vyjde 24. 3. 2020 na Xbox One a Windows 10. Hra bude součástí Xbox Game Passu. Od zástupců studia Ninja Theory jsme byli ještě ujištěni, že ve hře nebudou žádné mikrotransakce. Koupíte si hru, a to je celé. Mikrotransakce nemají být přidány ani v budoucnu.