Po odkladu Destruction AllStars přicházejí bližší informace o jednotlivých herních režimech. Těch najdete ve hře hned několik a těšit se můžete na klasičtější typy závodů jako je deathmatch, ale i na trochu experimentování v podobě autonádo.

Začneme u staré dobré klasiky, kterou není nic jiného než deathmatch - zde Mayhem. Do něj se můžete pustit buď sami nebo v týmu. A jak už tomu u režimu tohoto typu bývá, nepůjde vám o nic jiného než zneškodnit co nejvíce protivníků před skončením časového limitu. A stejně jako tomu bude u všech módů, je možné si zahrát proti umělé inteligenci nebo normálně proti ostatním hráčům.

Přečtěte si také: Nová aktualizace systému vylepšila konzoli PlayStation 5

Řekl bych, že je pravý čas na to autonádo, s čímž přichází další možnost hraní zvaná Carnado. Zde vám přijde vhod vše, co jste se zvládli naučit v Mayhem. Jelikož se pustíte do sbírání Gears (sběratelské herní předměty), a to buď sám za sebe nebo v týmu. Gears je možné obdržet ničením ostatních protivníků. Kromě nich se na mapě pohybuje také autonádo, do kterého pokud vjedete, obdržíte značný obnos bodů, avšak přijdete tím o své vozidlo.

Pokračovat budeme s módem Stockpile. To je v podstatě takové zaber vlajku, akorát v trochu jiném pojetí. Velkou roli zde budou hrát zase Gears. Ty získáte, pouze pokud vylezete z auta a seberete si je osobně, tím ale zábava nekončí. Bude třeba je ještě doručit do jedné ze tří bank, které se nacházejí na mapě. Jakmile si na jednu z bank stoupnete, odložíte své Gears a zaberete ji pro svůj tým. Vítězem se samozřejmě stává tým, jenž má ve svém vlastnictví nejvíce bank.

Jako poslední se nám představil režim pojmenovaný Gridfall. 16 AllStars vstoupí do arény, ale pouze jeden se může stát vítězem. Abyste zmiňované vítězství získali, budete muset využít veškeré své zkušenosti a závodní dovednosti, jelikož zde vám bude samotná podlaha mizet pod koly. K dispozici budete mít několik oživení, ale jakmile vám dojdou, jste venku. Najdete si bezpečné místečko, kde vyčkáte na svou příležitost nebo se pustíte do zneškodnění svých nepřátel? Volba je jen na vás.

Herní režimy bychom měli za sebou, ale zde se vývojáři se svou náloží informací nezastavili. Oznámili totiž, že Destruction AllStars nabídne i tréninkovou oblast, ve které si budete moci projít tutoriál s jakýmkoliv ze šestnácti AllStars. Kromě toho ve hře najdete první ze série výzev. Ve One Small Step se střetnete s umělou inteligencí a pokud se vám bude dařit, získáte exkluzivní postavu a kosmetické doplňky. Doplňky půjde získat také hraním multiplayeru nebo nákupem za herní měnu.

Destruction AllStars dorazí exkluzivně na PlayStation 5 v únoru/februári 2021 a bude zdarma pro všechny předplatitele PlayStation Plus.