V pátek společnost 2K Games potvrdila zrušení WWE 2K21, avšak fanoušci wrestlingu o novou hru přímo ochuzeni nebudou. Místo WWE 2K21 letos vyjde WWE 2K Battlegrounds. Čerstvě oznámena hra je arkádová a v prodeji bude v průběhu tohoto podzimu. Doprovodná tisková zpráva od společnosti Cenega Czech uvádí platformy PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

WWE 2K Battlegrounds vzniká ve spolupráci se studiem Saber Interactive, které má s arkádovými sportovními titulky zkušenosti díky NBA 2K Playgrounds. Jejich nová hra má hráčům nabídnout zcela novou zkušenost ze světa wrestlingu s akční arkádovou a zábavnou hratelností a s neotřelým designem postav, prostředí a pohybů.

Ještě jsme se dozvěděli, že tým Visual Concepts dostal čas navíc, aby mohl využít zpětnou vazbu získanou od hráčů WWE 2K20 a vydat v roce 2021 WWE, které bude bavit veterány i nováčky. Na jeho vývoj bude dohlížet Patrick Gilmor. Ten má více než 25 let zkušeností a předtím pracoval na Disney’s Aladdin pro Sega Genesis, Killer Instinct, Medal of Honor a masivně multiplayerovém RPG titulu New World od Amazonu.