Zajímavá „dungeonovka” ze světa Minecraftu, k níž jsme vám nedávno přinesli recenzi, si u hráčů i kritiků vede vcelku dobře. Vývojáři z Mojangu ovšem nelení a chystají pro nás alespoň dva přídavky. Jejich existence vyšla najevo už dříve, nejen díky tomu, že Hero edice hry jasně nabízí přístup k dvěma DLC, ale také díky jejich zmínce v datech hry. Až nyní ovšem došlo k oficiálnímu oznámení.

Prvním přídavkem bude Jungle Awakens. Ten nás pošle do vzdálené a nebezpečné džungle, abychom bojovali proti hrůzám skrývajícím se mezi liánami ve třech nových misích. K dispozici přitom budeme mít nové zbraně, brnění a artefakty. Po stránce nepřátel nás mají čekat Leapleaf, Jungle Zombie a Poison Quill Vine. Více detailů zatím prozrazeno nebylo, víme akorát, že DLC vyjde během července/júla.

Někdy později tento rok se navíc můžeme těšit ještě na druhý přídavek, o kterém ale nevíme kromě jména vůbec nic. Creeping Winter by nás mělo zavést někam do studené oblasti a možná nebudou chybět ani creepeři, kdo ví.