Osmá aktualizace světa pro Microsoft Flight Simulator se zaměřila na vylepšení Španělska, Portugalska, Gibraltaru a Andorry.

Po nainstalování aktualizace můžete prozkoumat přímořské kouty Středozemního moře a Atlantiku, vrcholy Pyrenejí a světoznámou architekturu měst jako jsou Lisabon nebo Madrid. Průletem nad chrámem Sagrada Familia můžete ocenit jeho architektonické detaily, případně navštivte jeden z nejlépe dochovaných antických akvaduktů v Segovii nebo se vydejte k Městu umění a věd ve Valencii.

Díky World Update VIII pro Microsoft Flight Simulator byla další oblast kompletně vylepšena a přepracována pro ještě lepší letecký zážitek. Tato aktualizace mimo jiné obsahuje 4 ručně vytvořená letiště, 99 upravených bodů zájmu, 4 nové „discovery lety“ a 5 nových „přistávacích výzev“.

World Update VIII: Španělsko, Portugalsko, Andorra a Gibraltar je všem majitelům Microsoft Flight Simulatoru k dispozici zdarma. Stačí jen hru aktualizovat, balíček si stáhnout z Marketplace (7 GB) a vzlétnout vzhůru za novými zážitky, které tato nová a překrásná oblast nabízí.