Vydavatelství 505 Games a brněnské Ingame Studios přicházejí s novým gameplay trailerem na kooperativní first-person střílečku Crime Boss: Rockay City.

Video pojmenované First Episode: Lost Candy ukazuje Michaela Madsena. Jak ale víme z dřívějška, tak v novém projektu Jaroslava Koláře (tvůrce legendárního Vietcongu) bude více hollywoodských hvězd.

Organizovaný zločin si užijeme v Rockay City, korunovačním klenotu Floridy. Tady začneme svůj nový život a jako Travis Baker (Madsen) vybudujeme své impérium pomocí strategie, lsti a trochy palebné síly. Budeme loupit s týmem (Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover a Damion Poitier) a zabírat území konkurenčním gangům, kterým šéfují Danny Trejo a Vanilla Ice. Pak je tady ještě Chuck Norris jako šerif, jehož cílem je všechny zastavit.

„Krást vše od peněz a drog až po neocenitelné artefakty je s komplici zábavnější. Vrhněte se do kooperativního PvE multiplayeru a podnikejte napínavé akce a loupeže až ve čtyřech hráčích. Když neuspějete, odejdete s prázdnou, ale když uspějete, čeká vás bohatá odměna,“ dodává tisková zpráva.

Další epizoda má brzy následovat. Crime Boss: Rockay City vyjde 28. 3. 2023 pro PC jako exkluzivita Epic Games Store za 752 Kč (po vydání potom 940 Kč). Později hra dorazí na PlaySation 5 a Xbox Series X/S.