Úspěšná moderní variace na klasický žánr městských simulací se tento týden dočká nového placeného rozšíření. Fanoušci Cities: Skylines si mohou koupit dodatečný balíček Sunset Harbor, který je zaměřen na rybolov a námořní dopravu. DLC bude dostupné od 26. 3. pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze.

Sunset Harbor přináší velké množství nového obsahu, včetně rybářského průmyslu, meziměstských autobusů, osobních vrtulníků, úpraven vody (abyste nemuseli řešit nedostatek vody v oblastech, kde voda není) a mnoho dalšího. Díky DLC můžete své město specializovat na rybolov a mít kontrolu nad rybářskými čluny na moři a rybími farmami. Aby se novým podnikům dařilo, je nutné zajistit dodržování čtyř nových zásad. Jenom tak budou ryby čerstvé a chutné.

Pro své občany máte k dispozici nové autobusové systémy, včetně meziměstské autobusové dopravy pro tranzit mezi městy. Trolejbusy zase přinášejí ekologickou metodu cestování. V neposlední řadě se můžete těšit rovněž na pět nových map, na nichž můžete vybudovat své dokonalé město.

Sunset Harbor expanze se bude prodávat za 14,99 eur.