Po Marvel's Spider-Man 2 je další velkou hrou od Insomniac Games jiný komiksový hrdina. Známé studio přinese hráčům akční adventuru Marvel's Wolverine, která má být temnější a drsnější než pavoučí dobrodružství. To je současně jediné, co o hře víme. Naštěstí jsou tady neoficiální informace.

Podle Daniela Richtsmana, známého novináře z filmového a televizního průmyslu, se hra bude odehrávat v Madripooru, fiktivním městě v jihovýchodní Asii universa Marvelu, které je inspirováno Singapurem. Oblast je popisována jako útočiště pašeráků, tajných společností a válečníků. Dalo by se říct až pirátů. Kreativní ředitel Spider-Mana 2 Bryan Intihar nedávno potvrdil jednu důležitou věc. Spider-Man a Wolverine sdílejí stejnou Zemi 1048.

V současné době nevíme, zda to bude jedna lokace z několika, kde se bude příběh odehrávat. Je to ale možné vzhledem k tomu, že svět má být údajně částečně otevřený. Strukturou by tedy měl být podobný například posledním dvěma dílům série God of War.

Otázkou je, kdy Marvel's Wolverine na PlayStation 5 vyjde. Novinář Jeff Grubb dříve uvedl, že titul cílí na podzim 2024, ale může být interně odložen. Dle Richtsmana už k odkladu došlo a s vydáním se počítá v roce 2025.

Marvel's Wolverine byl oznámen v září 2021 krátkým teaser trailerem. Uvidíme, zda něco nového uvidíme 8. 12. na The Game Awards.