Společnosti Insomniac Games a Sony si před startem marketingové kampaně kolem Marvel's Spider-Man 2 vzpomněly na předešlý díl v remasterované podobě a konečně ho vydají samostatně. Dosud je totiž Marvel's Spider-Man: Remastered pouze součástí Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition. To se tenhle měsíc změní.

Remasterované pavoučí dobrodružství ve verzi pro PlayStation 5 se začne prodávat samostatně tento měsíc na PlayStation Store. Pro majitele PS4 verze Spider-Mana (digitální i fyzické) bude připravena placená aktualizace stejně jako u Death Stranding a Ghost of Tsushima za zhruba 10 eur.

Pro majitele Milese Moralese ve standardní edici se nic nemění, ty mohou získat remaster Spider-Mana upgradem na Ultimate Edition.

Pokud si někdo bude chtít koupit Marvel's Spider-Man: Remastered samostatně, tak cena by měla být 50 eur.

Sony o Marvel's Spider-Man: Remastered tvrdí, že jde o přepracovanou a vylepšenou hru pro konzoli PS5, která vám umožní vychutnat si úspěšné kompletní dobrodružství s vylepšenou grafikou a úžasnými novými funkcemi. Titul nabízí 60 snímků za sekundu, možnost ray tracingu a nativní rozlišení 4K.

Připomeňme, že obě hry, Marvel's Spider-Man: Remastered a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, jsou dostupné od loňského roku také ve verzi pro PC na Steamu a Epic Games Store. A všude obsahují české titulky.