Ubisoft odeslal hráčům email o nadcházející private betě Tom Clancy’s The Division 2. Jenže za čtyři hodiny poslalo další zprávu s tím, že se omlouvají za svůj vtip. Titulek totiž zněl "Pojďte se podívat, jak doopravdy vypadá přerušení vlády v uzavřené betě".

V omluvném emailu se ve zkratce říkalo, že se jednalo o úlet a tato zpráva nikdy neměla spatřit světlo světa. Také bylo řečeno, že by se nikdy nemělo stát, že by vláda USA přerušila svůj provoz, jelikož by tato situace měla zásadní dopad na tisícovky lidí.

Fanoušci ovšem byli velmi rychlí a stačili zaplavit Twitter svými reakcemi. Ubisoft se rozhodl, že oficiálně nebude reagovat ani na svém oficiálním účtu, ani pod tweety ostatních.

Rozhodně se nestalo poprvé, aby titul dostal takto negativní reklamu. Ale jak se říká, negativní reklama je taky reklama. Tak uvidíme, jak moc ovlivněny budou samotné prodeje, jestli tedy vůbec. 

Uzavřená beta poběží od 7. do 11. února na všech platformách, kde bude dostupná finální hra. Kód dostal každý, kdo si hru předobjednal a pak i pár vybraných jedinců, kteří si o něj zažádali. Co přesně si vyzkoušíte, se dozvíte v našem dřívějším článku.