Tak je to pravda. CI Games se opravdu nebojí konkurence a vyšlou své akční hardcore RPG Lords of the Fallen proti větším titulům. Hra totiž vyjde 13. 10. letošního roku na PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC.

Tuto informací doprovází první gameplay trailer, jenž přináší první pohled na hru ve stylu Dark Souls a Elden Ringu, která běží na Unreal Enginu 5. Vidět můžete řadu prostředí a nepřátel.

Lords of the Fallen od studia Hexworks (původní hru z roku 2014 vytvořilo studio Deck13) je popisován jako temné fantasy akční RPG s rozsáhlým a propojeným světem. Ten je více než pětkrát větší než ve starším titulu.

„Po éře nejkrutější tyranie byl démonický bůh Adyr konečně poražen. Ale bohové... neumírají navždy. Nyní, kdy uplynuly celé eony, se blíží Adyrovo vzkříšení. V téhle rozsáhlé RPG hře s kolosálními bitvami s bossy, rychlými a náročnými souboji, vzrušujícími střetnutími i hluboce propracovaným příběhem se v roli jednoho z legendárních Temných křižáků vydáte napříč říšemi živých i mrtvých. Bude vaše legenda legendou světla… nebo temnoty?“ ptá se tisková zpráva.