Polská společnost CI Games si s restartem svého souls-like akčního RPG věří. Alespoň tomu odpovídá plán vydat Lords of the Fallen během podzimu, prý 13. 10. 2023. To bývá obvykle období, kdy se na trh dostává větší množství zajímavých a velkých her. Z tohoto pohledu to vypadá, že si v CI Games věří a nebojí se konkurence.

Datum vydání Lords of the Fallen je zatím neoficiální, prozradil ho twitterový účet Aggiornamenti Lumia. Ten sleduje databázi Xbox Store a veškeré aktualizace. Pravděpodobně i toto datum má z tohoto zdroje.

Oficiálně víme, že Lords of the Fallen je ve vývoji pro PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC, ale bez konkrétního data vydání (pouze rok 2023). To by se mohlo změnit, šancí bude mít CI Games dost během nadcházejícího měsíce na Summer Game Festu a dalších doprovodných prezentací.

Lords of the Fallen je temné fantasy akční RPG zasazené do rozsáhlého světa. Stanete se jedním z legendárním Temných křižáků na výpravě za svržením démonického boha Adyra.

„Po éře nejkrutější tyranie byl démonický bůh Adyr konečně poražen. Ale bohové... neumírají navždy. Nyní, kdy uplynuly celé eony, se blíží Adyrovo vzkříšení. V téhle rozsáhlé RPG hře s kolosálními bitvami s bossy, rychlými a náročnými souboji, vzrušujícími střetnutími i hluboce propracovaným příběhem se v roli jednoho z legendárních Temných křižáků vydáte napříč říšemi živých i mrtvých. Bude vaše legenda legendou světla… nebo temnoty?“ ptají se autoři.