Pokračování pro Lords of the Fallen je na tom znovu bledě. Kdo situaci okolo vývoje sleduje víc, ví, že původně jsme se jej měli dočkat už v roce 2017, jak si to přál vydavatel CI Games, nicméně nějaké dva roky jsou fuč a Lords of the Fallen 2 se stále trápí v produkční fázi. Už v roce 2015 vývoj opustil výkonný producent Tomasz Gop, který se podílel i na předchozím díle. Dvojka této rubačky měla oproti jedničce zaujmout širší publikum, a v této otázce se cesty Gopa a CI Games rozešly.

Po dlouhé době ticha přišlo oznámení, že vývoj dostává na správu studio Defiant. To mělo za úkol zčásti přepracovat a hlavně dodělat už tak zpožděnou hru, ale jak to nyní vypadá, ani Defiant Studios Lords of the Fallen 2 nedodělá. CI Games v tiskové zprávě uvádí, že práce Defiant Studios není kvalitativně dostačující. Šéf studia David Grijns se proti nařčení CI Games ohradil a za svým týmem si stojí.

Kdo tedy Lords of the Fallen 2 dodělá, zůstává ve hvězdách. Osobně bych se bál, aby se neopakovala situace s Homefront: The Revolution, který po těžkém produkčním boji nakonec sice vyšel, ale kdo jej hrál, ví, že to nebylo úplně... hratelné.