Dobrá, pokud nejste úplně největší asociálové a i letní slevy na Steamu by vás nějak minuly, tak určitě víte, že léto už je nějakou tu dobu tady. To ovšem neplatilo pro hráče Overwatche, kteří s očekáváním čekali na svojí novou dávku skinů a s tím spojený každoroční event Summer Games

Tento event už má letos své 4. výročí, avšak letos vyšel s větším předstihem, než je obvyklé, ale tak proč si stěžovat,že. Kromě návratu staré minihry do Arcade modů s názvem Lucio Ball, kde hrají dva týmy po třech, dalo by se říct, fotbal, nebo něco jako "pinkanou" do míče, kde musíte odfouknout míč do soupeřovi branky, nám hra nabízí i víkendové úkoly

Ty už tady párkrát byly, například u eventu s Annou. Úkol není nikterak těžký, půjde jen o to vyhrát 3,6 nebo 9 her v jakémkoliv módu. Za každý milník v týdnu dostanete odměnu. První 3 výhry budou odměněny sprejem, následující 3 ikonkou pro hráče a poslední 3 budou za epický skin. Rozhodně si nenechte úkoly každý týden ujít, půjde totiž o exkluzivní skiny, které už následně po týdnu nepůjde nikdy získat, tak ať toho nelitujete. 

Blizzard nám připravil novou čtveřici legendárních skinů, nové intro pro Baptistu a dva nové emoty. Zároveň se můžeme těšit na možnost koupit či dostat i skiny z minulých let. 

Tak na co čekáte. Po přihlášení na vás čeká jedna truhlička zdarma. Event běží od 16. července a bude v plném proudu až do 5. srpna Jaký skin se z eventu líbí vám? Máte nějaký vybraný ze starých ročníků nebo vás zaujal nějaký z nových?