Společnost Wargaming si pro hráče multiplayerové námořní hry World of Warships na počítačích a konzolích připravila dvě významné červencové aktualizace.

„Vplouváme do léta s oslavami amerického Dne nezávislosti a také se speciálním tematickým dobrodružstvím se zkušeným velitelem jako závěrečnou odměnou. Hráči na konzolích si mohou oslavy čtvrtého července užít také, protože konzolová verze World of Warships: Legends přináší spoustu amerického obsahu včetně pětitýdenní kampaně, na jejímž konci je křižník VIII. úrovně Tulsa. V Legends se také objevuje spolupráce s Pepkem námořníkem, do hry přicházejí dvě tematické podoby velitelů a tematický skin a do hry jsou přidány flotily,“ informuje tisková zpráva.

NOVÝ OBSAH LEGENDS VE STYLU HVĚZDNÉ PĚCHOTY

Červencová aktualizace do konzolové edice hry přináší řadu obsahu s americkou tématikou. Právě včas na Den nezávislosti se objevuje klasická pětitýdenní kampaň „Always Courageous“ se 100 milníky. Na konci této kampaně čeká jako závěrečná odměna zcela nový křižník VIII. úrovně Tulsa. Do přístavů Legends se také dostanou ještě další lodě, protože do kovárny míří impozantní křižník VIII. úrovně Salem. Připravena vést tyto lodě do bitvy je speciální podoba Lady Liberty Commander, vybavená jedinečným hlasovým projevem.

Vlastenecké oslavy tím nekončí, protože tato aktualizace přináší spoustu náhodných balíčků. V těchto balíčcích čeká zcela nový prémiový křižník San Diego, vybavený polopancéřovými granáty, a speciální kamufláž „Stars & Stripes“, která je k dispozici pro americké lodě vysokých úrovní.

Do hry se dostaly také flotily, do kterých se hráči mohou zapojit, vytvořit si vlastní a jmenovat svého velitele a zástupce. Mezi další možnosti patří různá vylepšení a bonusy pro všechny členy flotily s možností získávat bedny, a to prostřednictvím nové suroviny specifické pro flotilu, ropy.

V této aktualizaci konzolových Legends také přivítají speciální spolupráci s Pepkem Námořníkem! Pepek námořník a Bluto Hrozný se připojují ke hře v podobě velitelů spolu se svými vlajkami, nášivkou a speciálním skinem se špenátovou tématikou.

Z AMERIKY DO STŘEDOMOŘÍ VE HŘE WORLD OF WARSHIPS

Oslavy Dne nezávislosti pokračují i v PC verzi hry, kde mohou hráči získávat speciální tematické žetony prostřednictvím herních událostí a aktivit. Za tyto žetony lze vyměnit spoustu tematických permanentních kamufláží a také velitele Sochy svobody se šesti dovednostními body. Hráči se pak mohou vydat z USA do Evropy, kde je čeká dobrodružství "Dobytí Středozemního moře" na oslavu nové řady evropských torpédoborců. Proplouvání speciálními bojovými misemi torpédoborce IX. úrovně Jäger čeká na konci jako pěkná odměna jak s trvalou kamufláží pro tuto loď, tak se speciálním velitelem Felixem von Paarem.

Kromě všech těchto přídavků odstartovala červencová aktualizace World of Warships s hráči zcela nový Battle Pass. Díky denním a týdenním odměnám, které lze odemknout, si hráči mohou vydělat na závěrečnou odměnu v podobě sedmi kontejnerů plných vzácných bonusů a také velitele, který se může pochlubit 12 body dovedností.

Hra World of Warships je k dispozici na platformě Steam a World of Warships: Legends je k dispozici na konzolích PlayStation a Xbox.