Brněnské studio Ashborne Games přináší nový příběhový trailer přibližující více nadcházející real-time strategii Last Train Home. Minutové video vzniklo u příležitosti 105. výročí Československé republiky a má český dabing.

„Vydejte se na zoufalou misi válkou zničenou nekonečnou pustinou. Vašim cílem je dostat československé vojáky domů obrněným vlakem, ale cesta, která vás čeká, je plná nebezpečí. Ve víru brutální občanské války mezi ruskou Rudou armádou a bělogvardějci si musí vaše jednotka zachovat bojeschopnost, přičemž je nutné starat se o to málo zdrojů, které máte k dispozici, a za každou cenu udržovat dobrou morálku. Vyrazte na cestu neutěšenou a nemilosrdnou sibiřskou krajinou, kde vás kruté mrazy a neúprosná příroda dožene až na hranici sil. Zásoby a proviant jsou téměř neexistující a mužstvo je vyčerpané, ale vy to nesmíte vzdát,“ uvádí se v tiskové zprávě.

Last Train Home vyjde již 28. 11. letošního roku pro PC s českým a slovenským dabingem. Na Steamu nadále najdete demoverzi. Více o hře v našich dojmech.