Když se daří, tak se daří. I když v tomhle případě je to přesně naopak. Vývojáři z Rocksteady Studios od samotného začátku mají se svou kooperativní looter shooter hrou Suicide Squad: Kill the Justice League problémy. Ty se projevují i v přípravě druhé sezóny, jejíž start byl na poslední chvíli odložen.

Druhá sezóna měla dorazit zítra, 11. 7. 2024. To už ale neplatí a bez dalšího vysvětlení byla odsunuta na 25. 7. To hráče, kteří v Suicide Squad ještě zůstali, jistě nepotěší, protože po novém obsahu hlasitě volají. Je ale otázkou, zda druhá sezóna dokáže zvýšit zájem o hru, když se to nepodařilo první sezóně s Jokerem.

Po Jokerovi se další hratelnou postavou stane Mrs. Freeze. Jen nevíme, zda jde o Noru Friesovou, nebo prostě o alternativního Victora. Každopádně, doprovodí ji nová mapa Elseworlds Mayhem, další zbraně i boss souboj se Supermanem a Flashem Brainiacem.

Otázkou je, jak dlouho bude Warner Bros. ochotný hru financovat. Za posledních 24 hodin totiž bylo ve hře současně pouze 459 hráčů (Steam). To je na live service titul strašně málo. Ani v předchozích dnech to nebylo o nic lepší. Za týden je vrcholem 633 hráčů.