Ne všechny milostné příběhy mají šťastný konec. Přesně proto tu máme internetové seznamky, kde si každý může vybrat na základě zvolených preferencí a přitažlivosti. A již brzy budou tuto možnost mít i vaši simíci, neboť vývojáři si pro ně na léto připravili sezónu plnou randění a zlomených srdcí!

PLÁNUJTE ŽHAVÁ RANDE

V telefonu na simíky čeká nová aplikace – Kupidův koutek (toto není oficiální překlad - pozn. redakce). Simíci, kteří si zde vytvoří svůj profil, budou moci sledovat, jaké protějšky odpovídají jejich preferencím, a naplánovat si s nimi rande. Schválně kolikrát váš simík „swajpne“ doprava? Rande si naplánujete úplně podle sebe – s kým se půjde, kam se půjde a co se bude dělat. To, jestli svým výběrem ohromíte i svůj protějšek, už záleží čistě na vás. Propojit se můžete čímkoliv – přes hraní her nebo romantické mazlení na pohovce až po společné pozorování hvězdných nebes na Romantické dece (která je zároveň novým předmětem pro simíkovské Woo Hoo).

VŠECHNO O PŘITAŽLIVOSTI

Co funguje pro tvého simíka nemusí fungovat pro jiného. Systém preferencí a atraktivity dopomůže najít tu správnou druhou polovičku. Zájmy, styl hudby, oblíbená barva nebo styl konverzace, to všechno se počítá! Simíci je objevují postupně jak se seznamují se svými partnery a budují svůj vztah. Na základě toho mohou mít různé úrovně romantické spokojenosti. To, jak simíci interagují mezi sebou, má na spokojenost také vliv a vztah se tak stává dynamickým! Což může vyústit v ošemetné situace a zlomená srdce, jež přivodí smrt.

PRO MILOVNÍKY LÁSKY

Romantika není jen slovo. Je to také dovednost! Ta vašim simíkům odemkne nové svůdné interakce. Kdo má romantické ambice je pro něj láska způsobem života. Ti, kdo si troufají, se stanou odborníky na lásku a vybudují si na ní svou kariéru se snahou pomoci uvadajícím partnerským vztahům. A dokonce tím získají několik kusů nábytku ve tvaru srdce.

Přečtěte si také: Horečka kolem The Sims vrcholí. Konkurenci chystají už i tvůrci série XCOM

NEZAPOMENUTELNÉ RANDE V NEZAPOMENUTELNÉM MĚSTĚ

Zamilujte se do města plného lásky a romance – Ciudad Enamorada. Město, které je pro romantiku přímo stvořené. Můžete se procházet po třech sousedstvích a čerpat flirtovní atmosféru, navštívit místa plná lásky, a dokonce se najdou i zákoutí pro intimnosti. Pro pozemky je dostupná nová vlastnost „Místo pro setkání singles“ (nejedná se o oficiální překlad - pozn. redakce), který přiláká všechny single simíky z okolí, aby se mohli setkávat a navazovat nové známosti. Několik pozemků ve městě je určených pro stavbu penthousů, které zajistí úžasné výhledy navozující tu správnou atmosféru.

Dodatek vychází 27. 7. 2024 a jako tomu je vždy v posledních několika letech, nesmí chybět bonus za včasné zakoupení. Ten máte možnost získat, pokud si expanzi pořídíte před datem 5. 9. 2024. Získáte tak přístup ke speciálnímu make-upu, který vypadá jako rozmazaný od pláče, plyšovou dekoraci srdíčka a postel.