Po únorovém oznamovacím traileru se konečně můžeme více seznámit se zajímavě vypadající noirovou akční adventurou Nobody Wants to Die, která nás zavede do dystopického New Yorku roku 2329, kde technologie pokročila a nabízí lidem věčný život.

První gameplay záběry přináší exkluzivně americký server IGN. Video má deset minut a ukazuje detektiva Jamesa Karra, jenž si chce užít klidný večer. Jeho plány se ale rychle změní. Je povolán k vyšetřování brutální vraždy.

Z dřívějška víme, že James bude pátrat po sériovém vrahovi. Ten si za své oběti vybírá elitní občany města. Naštěstí James umí manipulovat s časem a zrekonstruovat tak události vedoucí k jednotlivým vraždám a odhalit stopy, které vedou k děsivé pravdě o pozadí vražd. Mezitím je hlavní hrdina konfrontován s traumaty z minulosti, která mu brání ve vyšetřování.

To vidíme také v dnešním videu. Vývojáři Nobody Wants to Die chtějí posunout hranice vyprávění příběhu a spojit fotorealistickou grafiku s výjimečným příběhovým zážitkem. Pokud vás hra zaujala, vyjde už 17. 7. 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.