Activision láká na spuštění Call of Duty: Warzone Mobile. Speciálně vytvořená verze známé bezplatné střílečky dorazí na iOS a Android už 21. března/marca. Hráče láká zejména na battle royale bitvy na známé mapě Verdansk, kde se utká až 120 lidí. Na druhé mapě Rebirth Island bude moci bojovat 48 hráčů.

Kromě toho dorazí klasické multiplayerové režimy Call of Duty, jako je Domination, Kill Confirmed, Search & Destroy a Team Deathmatch na vybraných mapách, včetně Shipment, Shoot House a Scrapyard.

Důležitá je plná integrace s Modern Warfare 3 a Warzone na počítačích a konzolích. Mezi těmito třemi hrami budou sdíleny zkušenosti, zbraně a Battle Pass. Stačí se pouze přihlásit ke svému Activision účtu. Takže v mobilní verzi mohou hned v den vydání pobíhat operátoři z The Boys nebo The Walking Dead.

Mobilní verze Warzone bude podporovat ovládání přes dotykovou obrazovku a ovladač. Budete si moci přizpůsobit uživatelské rozhraní a přepínat mezi režimem výkonu a kvality. Hra vyžaduje alespoň 3 GB RAM. U Androidu je to grafický čip Adreno 618 a u Apple potom iPhone 8 a novější.