Video dnes před polednem vyšlo oficiálně od PlayStationu. Jde o nový spot nazvaný Live from PS5, který obsahuje nejen Marvel's Spider-Man 2, ale také další hry pro PS5, včetně Horizon Forbidden West, Ratchet & Clank: Rift Apart, Returnal, God of War: Ragnarök, Gran Turismo 7 nebo Final Fantasy XVI.

Reklama je vytvořena ve stylu reportáže a ukazuje, co se děje uvnitř PS5.

Na sociálních sítích Sony informuje, že by teď mělo být snazší PlayStation 5 koupit. Také děkuje za trpělivost spojenou s nedostupností konzole.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

V australské televizi se objevil krátký hraný filmeček lákající na Marvel's Spider-Man 2.

Reklama byla k vidění na stanici ESPN během reklamní přestávky fotbalového zápasu A-League a ukazuje pavoučího muže, jak chytá nějaké zločince prostřednictvím reportáží.

Podobnou strukturu má ještě jedna reklama, tentokrát s Horizon Forbidden West. V té nové je uvedeno nejen, že PS5 je skladem, ale také, že Marvel's Spider-Man 2 vyjde na jaře 2023.

Než se začnete těšit, tak Austrálie je na jižní polokouli, takže u nás se jedná o podzim. To už ale nějakou dobu víme. Osobně očekávám dobrodružství v září; hra z roku 2018 vyšla 7. 9.

Každopádně, jde o první marketingový tahák na Marvel's Spider-Man 2, jedinou velkou hru od Sony potvrzenou na letošní rok.